Dovolj let ste že čakali,

skrivali svoje talente, bili tiho, zamujali priložnosti, puščali drugim, da ravnajo z vami, kot jim je volja.

Jaz že vem, da ste čudoviti, lepi in edinstveni. Zdaj ste prišli še vi na vrsto, da začnete temu verjeti. Da odmaknete dol iz sebe pregrinjalo, ki vas dela majhne in skriva vaš sijaj.

Želim videti vaš nasmeh, vaše zadovoljstvo, vaše iskrice v očeh, ko boste dosegli nekaj, za kar ste bili prej trdno prepričani, da vam ni usojeno.

Verjamem, da smo na ta svet bili vsi poslani z nekim namenom, a da ga najdemo moramo najprej najti sebe. Tistega sebe, ki je bil tam, še preden smo zaradi ljubega miru sprejeli prepričanja in poglede drugih ljudi. Tudi, če niso sovpadali z nami.

Klikni in naroči svoj tiskan izvod programa Zasij

30 DNEVNI PROGRAM V TISKANI OBLIKI

Lahko bi šla po standardni poti in napisala zgolj knjigo z nasveti, ampak to nisem jaz. Verjamem namreč, da če ne stopimo izven cone udobja, ne rastemo. Če po prebrani knjigi, novo znanje ne implementiramo, bomo še vedno stali na isti stopnički.

Zato Zasij ni samo knjiga, temveč program, ki ljudi željne sprememb, korak za korakom vodi od točke, kjer so zdaj, do točke, kamor želijo priti na področju samozavesti, samospoštovanja in samopodobe. No, nauči še precej več, a želim, da sami to odkrijete. 😉

KNJIGA

30 poglavij, 30 korakov, ki zajemajo znanja iz hvaležnosti, premagovanja notranjega samogovora, obvladovanja kritik in negativizma, motivacije, drže in govorice telesa, določanja vrednot in ciljev.

Naučili se boste, kako očistiti svoje okolje, biti nekomu vzor, dvigniti svoje standarde, kako se zavzeti zase in stopiti izven mehurčka.

DELOVNI ZVEZEK

Sem vam že povedala, da je pri vseh mojih izdelkih vključena tudi akcija in brcanje v rit? 🙂

V programu Zasij vas čakajo poleg teorije tudi vaje. Več kot 80 jih je in razporejene so tako, da dobi vsako poglavje v knjigi svoje. O ne, ne bo vam dolgčas. Najlepše pa je to, da jih boste lahko rešili enkrat, dvakrat, tudi trikrat v obdobju več mesecev in vsakič boste dobili drugačen odgovor.

Tako kot planer Ustvarjam sanjsko leto ni navaden planer, tudi Zasij ni navadna knjiga z delovnim zvezkom.

Zasij je program, ki spreminja mišljenje o sebi, o okolici, o naših zmožnostih in življenju nasploh. Program, v tiskani obliki, ki bo premaknil vaše meje in s pomočjo katerega boste še lažje zadihali.

Program ZASIJda odpreš svoje meje

31

za komplet knjige in delovnega zvezka
  • Naročite svoj izvod samo in SAMO, če ste pripravljeni stopiti na naslednjo, višjo stopničko v svojem življenju. 😉

Pošlji mi ta komplet