Sem Aneja in tukaj sem, da verjamem vate, dokler ne boš sama dovolj močna, da boš verjela vase in dokler ne boš dovolj močan, da boš verjel vase. 😉

To je moje poslanstvo, moj moto in moje glavno vodilo, zakaj počnem vse, kar počnem.

Zato se vedno spomni – ko se boš počutila ali počutil, da je cel svet proti tebi ali da nihče ne podpira tvojih sanj – NISI SAMA in NISI SAM.

Tukaj sem, da vas preko vaj, ki te postavijo izven cone udobja in vprašanji, ki si jih ponavadi ne zastavljamo, brcam v rit.

Ugotovila sem namreč, da so ravno to tisti dve zadevi, ki nas zares konkretno premaknejo izven kroga žalosti, obupa, strahu in dvomov.

S svojimi tiskanimi izdelki in spletnimi tečaji želim ljudem pokazati, da lahko vsakdo doseže svoje sanje, če je zanje pripravljen delati.

Ko misliš, da si zgolj robot

Več kot dve desetletji sem imela občutek, da sem zgolj robot, ki ga upravljajo drugi. Bila sem punčka brez kančka samozavesti, brez ideje, kaj bi počela v življenju in na smrt prestrašena kakršnega koli neuspeha. Strah me je bilo izraziti svoje mnenje in želje, ker sem bila naučena, da so moje besede ničvredne. Z vsako celico svojega telesa sem verjela, da sem najgrša in najbolj neumna oseba na celem svetu in da mi ni pomoči.

Moj nekoč največji izziv? Reči si – rada se imam. Zakon sem. Všeč sem si. Tako sem se sovražila, da si niti potihoma nisem upala izreči teh besed.

Veste kakšno olajšanje je, ko se končno nehaš sam sebe zaustavljati. Ko začneš z vsakim novim korakom odkrivati novo sebe in končno vidiš, koliko lahko tvoj nasmeh polepša nekomu dan. Ko se odločiš, da je DOVOLJ samopomilovanja, stalnega sekiranja in nespoštovanja samega sebe.

Ko si ne več dovoliš, da si sam svoj največji sovražnik in se odločiš, da ne boš več samo nemo gledal, kako drugi krojijo tvojo usodo.

Ko sam sebi rečeš DOVOLJ JE in zaprisežeš, da boš postal najboljša verzija sebe, ker si zaslužiš srečo, veselje in svobodo.

Veš, en DOVOLJ JE lahko resnično spremeni življenje na bolje. Tudi tebi. 😉

Kje me lahko še najdeš?