IZ NOVEMBRA V DECEMBER

November je bil nor. Bilo me je noro strah izziva, ki sem si ga zastavila. Noro sem se počutila izven svoje cone udobja, nelagodno in na določene trenutke tudi pod stresom. Stopiti tako ven, javno povedati svoje strahove in početi nekaj, kar sem bila toliko let naučena, da je narobe, mi je prineslo takšno veliko odkritje.

Ugotovila sem, da zmorem in da prosti govor pred kamero sploh ni tako strašen. Sprijaznila sem se z napakami, ki morda nastanejo, ko nimaš pred seboj teksta, ki bi ga bral ali še enkrat vse posnel in hvaležna, da sem se končno brcnila v rit na tem področju.

In zdaj mi povejte – ko se začne graditi novo veščino, kako se jo potem še izboljša? Tako, da se reče – “OK, november je mimo, to je bilo to, gremo delati vse po starem” ali da se nadaljuje, mogoče celo poveča težavnost?

Jaz sem izbrala drugo opcijo. Zastavila sem si izziv, da bom od 1.12 do 25.12. naložila vsak dan en nov posnetek. Vsega skupaj 25. Uf, res kar večji zalogaj kot novembra, ko so bili zgolj štirje. Celotno popotovanje bi bilo zamišljeno v stilu nekakšnega adventnega koledarja, ki pa bi za razliko od novembrskih posnetkov imel neko določeno tematiko.

In tako je nastala brezplačna video serija z naslovom

USTVARI SVOJE SANJSKO LETO

Kaj se je govorilo in kako je vse izpadlo si lahko pogledate na spodnjih povezavah. 🙂

Na kratko povedano: preko vprašanj iz planerja Ustvarjam sanjsko leto smo proslavili leto 2016 in začeli načrtovati leto 2017. Popeljala sem vas skozi proces, kako jaz to počnem in razkrila del svojih spoznanj iz tega odhajajočega leta. Več si oglejte v filmčkih, kjer je vse bolj podrobno razloženo kaj in kako. 🙂

KAKO NAPREJ?

Bom še snemala ali se bo tukaj končalo? Mislim, da ne, ker je škoda ustaviti lokomotivo, ki sem jo zagnala. Preveč truda je bilo vloženo noter in tudi sem ugotovila, da prav uživam v govoru. 🙂

Prihaja leto 2017 in nekaj že imam v mislih. Enako velja za mesečne izzive. Ne mislim se jim odpovedati, ker so mi v tem letu dali ogromno.

Hvala vsem, ki ste me spremljali tekom tega 25 dnevnega popotovanja in vsem, ki si boste šele zdaj mogoče kaj ogledali.

Nikoli ne obupajte nad svojimi sanjami. Verjemite, da zmorete, vpeljite akcijo in že ste na polovici poti. 🙂