Prejšnji teden mi je YouTube v poslušanje ponudil Disneyeve pesmi. ???? Brez oklevanja sem kliknila nanje. Nato so se vlile solze. A brez skrbi, sreče, ne tiste od žalosti. Včasih vidimo, koliko smo že prehodili, šele, ko nas oblijejo občutki iz preteklosti.

Odločila sem se, da se moram javno zahvaliti eni pogumni mladi punci, brez katere danes planer Ustvarjam sanjsko leto sploh ne bi obstajal!! ????

Ja, to si ti, moja zlata 10 letna verzija Aneje – tista, ki se je vsak dan spraševala, kakšen zločin je zagrešila v svojem življenju, da je nihče ne sprejme medse in ki so ji bile edina uteha, da obstaja nekje nek žarek upanja, ravno risanke.

Tista, ki si skrivala solze in se ob najtežjih trenutkih na skrivaj tepla, ker nisi več vedela kam dati vse bolečine, ki se je nabirala v tebi. Ko bi ti videla, kako močna si bila, ko si dan za dnem pogumno odprla oči in nehote sprejemala nase vse negativne opazke, ki so takrat brez opozorila ali olepšav letele nate od jutra do večera.

Noro strah te je bilo neuspehov, ob kakršnem koli novem izzivu si obnemela in verjela si, da je tvoj odsev v ogledalu nekaj najgršega na tem svetu. Ne, nisi bila šibka, čudna in grda, kot so te drugi opisovali, ampak čudovit cvet, ki je samo čakal, da zasije v vsej svoji lepoti. ????

Res je, trajalo je več kot 12 let in preteklo je ogromno solz, da si vse te nalepke sploh začela odstranjevati iz sebe, ampak kjer je upanje, četudi še tako majhno, vedno obstaja pot in to si dokazala!

Moji pogumni ustvarjalci sanjskega leta, to je moja zgodba, moja preteklost, ki me je pripeljala do današnjega dne. To so bili moji občutki, kako sem se namesto svobodne počutila ujeto v okove.

Ne glede na to, kje ste zdaj v svojem življenju in ne glede na to, kaj se vam je dogajalo v preteklosti, vedno ohranite upanje zase, svoje srčne želje in svojo srečo. Vedno, ampak res vedno obstaja pot, ki te vodi do življenja, o katerem si kdaj niti sanjati ne drzneš. <3

Ravno zato vse moje izdelke, od planerja, knjige in spletnih tečajev, posvečam vam, ker želim, da vidite, kako ste tudi vi ta čudovit cvet, ki že nestrpno čaka, da zasije in se pokaže svetu.

In ravno zato je planer drugačen od ostalih planerjev, ravno zato ima še toliko druge dodatne vsebine, kjer je treba vrtati po svojih mislih. Želim, da ob njem delate korake, bodisi male ali velike in se začnete zavedati, kaj vse ste še zmožni doseči! 😉