#zgodbaKiSePiše

Zgodba o planerju

Vse se začne z željo. Željo, da podam naprej znanje. Z upanjem, da s svojim znanjem nekomu pomagam. Mogoče, da mu pokažem pot ali samo dam motivacijo, kako odkriti znotraj sebe tisto iskrico, ki jo premore.

To je zgodba o planerju Ustvarjam sanjsko leto 2015. Mojem prvem tiskanem “otročičku”.

Teh 160 strani ne bi smelo več iti v tisk. Ti izvodi grejo in to je to, sem si rekla.

No, vsaj tako sem mislila. Nato pa so se začeli dvomi. Pa strah. Vse naenkrat. Kaj narediti? Še naročiti? Zaključiti? Ampak, če zaključim točno zdaj, potem ta planer, za katerega vsi govorijo, da ima dušo in da je nekaj najboljšega, kar so si v zadnjem času podarili, ne bo mogel več delati to, za kar je bil ustvarjen.

V moji glavi se je vrtelo vprašanje za vprašanjem. Zakaj so nekatere odločitve tako težke???

Vidite, to so točno ta testiranja, o katerih sem vam že pravila znotraj svojih spletnih delavnic. Vedno se bodo pojavljali izzivi, vprašanje je le, koliko ste se pripravljeni potruditi za to, v kar verjamete. Takšno je življenje. Ampak, ali ni ravno zaradi tega bolj zanimivo?

Cel dan sem bila v nekem takšnem kaotičnem stanju. Šina naju  je samo gleda, kaj nekaj na glas debatirava, nato pa Miha izjavi: “Aneja, ti se sploh ne zavedaš kakšen biser si ustvarila!”

Priznam, prijelo me je, da bi ostala znotraj te tako fajn cone udobja. Joj, kako lepo in prijetno je tukaj. Vse je izračunano, nikjer nobene nevarnosti, vse teče, tako kot mora. Vendar, ali resnično rastemo znotraj tega kroga?

In kako naj rečem ne, ko pa si tudi moje srce želi, da bi zavriskala ja.

Dragi moji zdajšnji in bodoči ustvarjalci, hvala vam za vaš navdih. Za vsa sporočilca, ki ste mi jih poslali o tem, kakšno neprecenljivo vrednost nosi v sebi ta planer. Hvala, ker obstajate.

Ne čakajte, da mine še eno leto, prav. Zaživite tukaj, zdaj, ta trenutek! Imate le eno življenje in v sebi nosite moč, da postanete to, kar si želite postati.

V četrtek bodo v Solkan prispeli novi planerji. Naj pomagajo s svojo edinstveno in kreativno vsebino še drugim posameznikom ustvariti življenje, ki si ga zaslužijo.

Boš tudi ti eden izmed njih?

Svojega lahko naročiš tukaj ali pa s klikom na spodnjo sliko planerja.