#zgodbaKiSePiše

Ko je učenec pripravljen, pride učitelj

Hvaležna sem vam za vsa mnenja, ki mi jih pošljete glede prejetega planerja in kaj ste s pomočjo njega ugotovili! Kar toplo mi rata pri srcu, ko vidim, da je prišel v prave roke.

Spodnje sporočilce, ki sem ga prejela, pa moram preprosto objaviti v celoti, saj zajema čisto bistvo vsega, kar sem želela s tem izdelkom podariti svetu.

Dragi moji ustvarjalci, neizmerno sem ponosna na vas!

Zasijte z vso močjo, ki jo premorete!

Pozdravljena ga.Aneja!

Resnično sem navdušena nad tem Vašim planerjem! Dva sem že podarila.

Sama sem samo še pred opredelitvijo  prvih dveh ciljev, kar bom danes naredila in vpis prvih dveh tednov, da potem z navdušenjem začenjam uresničevat svoje sanjsko leto. V bistvu sem ga že začela!

Pregled lanskega leta mi je bila pomembna iztočnica, kako sem delovala, kaj želim in odločnost, da bom to tudi uresničila.

Veliko takih analiz sem sama s seboj že v preteklosti naredila, to mi je bila le še potrditev, da delam prav. Spoznanje zakaj sem danes tukaj, kot sem in  kako sem pripravljena na naslednje korake do mojih sanjskih ciljev.

Ugotovila  sem, da se mi moje mladostne in skrite sanje, ki sem jih iz leta v leto vztrajno zapisovala, začenjajo realizirati.

Tudi sama delam že nekaj let na tem, kako bi bilo dobro napisati nekaj za ljudi, da si bodo znali sami sebi pomagat. Vaš planer je odličen za to, ko veš in se odločiš, da boš naredil na tak način nadgradnjo pri sebi.

Jaz temu rečem, ko je učenec pripravljen, pride učitelj.

Vi ste  na tako tankočuten način pripravila ta priročnik za tiste, ki resnično želijo narediti nekaj in se zavedajo svojih vrednot, s katerimi bi na tak način lahko uresničili svoje sanje.

Res je, kar je bilo povedano, če je samo v glavi in glava polna drugih skrbi, se lahko vsakršen načrt zaradi drugih stvari oddaljuje. Ko si pa to še napišeš in narediš še tedenski pregled, ali si naredil tisto, kar te pelje tja kamor si želiš, je to že drugič potrjeno.

Kadar pa začneš še delati korake v to smer, se pa začenja tudi uresničevati.

Sanj in ciljev res ne smeš razdajati kar tako naokoli, ker bi si marsikdo  mislil, da si malo prismuknjen. Ko pa se pogovoriš najprej sam s sabo – s svojim direktorjem, pa potem še z nekom, ki te razume in verjame, da to pije vodo, ki te tudi vzpodbuja, ti da morda še kakšen koristen nasvet, je to,to.

In čudeži se začenjajo dogajat.

Malo sem se razpisala, sama delam kot premoženjska svetovalka, zato še kako dobro poznam način komunikacije in zavore pri ljudeh, zakaj se za nekaj ne odločijo, ali morda prekmalu odnehajo. Ne iščejo pomoč ali nasvet, ker se o teh stvareh ne želijo pogovarjat, z vsakomer ali pa sploh ne. Kakršenkoli pripomoček je zelo dobra vzpodbuda. In vaš priročnik je!

Slovenski pregovor pravi: Denar in rit je za skrit! Kar pomeni finance in osebne odnose.

Kje je pa največ težav? Prav tukaj in o tem se ne pogovarjamo in iščemo rešitve.

Iskrena hvala, za zelo koristen in uporaben rokovnik.

Prisrčen pozdrav,

Barbara Silva Pavlič, www.pavlic-partner.si